Cursusbank logo Veelgestelde vragen

unique selling pointBehaalde NOvA PO-punten altijd inzichtelijk

unique selling pointMeer dan 99% tevreden klanten

unique selling pointHet grootste juridische cursusaanbod

 

 

Is het cursusaanbod actueel? 

Ja, het cursusaanbod is actueel. Met de meeste cursusaanbieders hebben wij een rechtstreekse verbinding waar meerdere keren per dag de informatie wordt ververst. De overige cursusaanbieders houden het aanbod zelf bij. Hierdoor is het cursusaanbod op Cursusbank actueel.

 

Hoe is de rangorde van de cursussen bepaald?

De rangorde van de cursussen is bepaald aan de hand van uw zoekinstellingen. Standaard is de volgorde chronologisch. Cursusbank stelt zich op als onafhankelijke partij. Het is daarom niet mogelijk voor cursusaanbieders om een voorrangspositie te verwerven. De cursussen (interne link) kunt u rangschikken op datum, prijs of het aantal punten. Standaard worden de zoekresultaten weergegeven op chronologische volgorde.

 

Wat is het verdienmodel van Cursusbank?

Cursusbank ontvangt voor iedere definitieve aanmelding een vergoeding van de cursusaanbieder. Cursusbank is afhankelijk van inkomsten om haar dienstverlening te kunnen blijven behouden en bij voorkeur te kunnen optimaliseren. Wilt u graag gebruik blijven maken van Cursusbank, boek dan uw cursussen via Cursusbank zodat wij kunnen blijven innoveren. Wij willen ten slotte u zo goed mogelijk van dienst zijn.

 

Is Cursusbank gratis?

Ja, Cursusbank is gratis voor u als (potentiële) cursist. We willen namelijk de drempel om te zoeken zo laag mogelijk houden. Dus wij zullen geen (aanmeld)kosten in rekening brengen. U betaalt gewoon dezelfde prijs als bij de cursusaanbieder wanneer u zich aanmeldt voor een cursus via Cursusbank. 

 

Wat is het voordeel van een account?

Wilt u zich ergens voor aanmelden? Wilt u onthouden welke opleidingen (interne link) mogelijk interessant voor u kunnen zijn? Voor dergelijke handelingen heeft u een profiel nodig. Dat maakt u eenvoudig en eenmalig aan. Met uw profiel logt u dan in als ‘gebruiker’. Zo’n profiel aanmaken en inloggen is voor alle duidelijkheid gratis. Tevens krijgt u in uw profiel een overzicht van het aantal punten, zowel bij uw favorieten als voor uw aanmeldingen


Hoe voeg ik mijn cursusaanbod toe aan Cursusbank?

Bent u een cursusaanbieder en wilt u uw bereik vergroten? Dan bent u bij Cursusbank aan het juiste adres. Cursusbank is een zoekmachine met een overzicht van cursussen volledig afgestemd op de advocatuur (interne link). De website is namelijk ontwikkeld door advocaten voor advocaten. Door uw cursusaanbod te plaatsen op Cursusbank vergroot u uw bereik en kunt u rekenen op meer aanmeldingen voor uw cursus. 

Cursusbank stelt zich dienstbaar op naar haar doelgroep en wilt met u een win-winsituatie creëren. Heeft u als cursusaanbieder interesse om uw cursusaanbod op Cursusbank te plaatsen? Neem dan contact (interne link) met ons op.


Moet ik een account hebben om gebruik te maken van Cursusbank?

Nee, u hoeft geen account te hebben om alle cursussen en opleidingen te kunnen bekijken. Zoek handig met behulp van de zoekvariabelen op de site op rechtsgebied, trefwoord, afstand, prijs, datum, docent, PO-punten (interne link) of opleidingsinstituut.

 

Hoe meld ik mij aan voor een cursus of opleiding via Cursusbank?

Heeft u een opleiding of cursus (interne link) gevonden? Gefeliciteerd! Wilt u zich aanmelden? Log in met uw profielgegevens (gebruikersnaam en wachtwoord). U kunt dan direct vanaf Cursusbank.nl uzelf aanmelden. Als u zich voor een cursus heeft aangemeld via Cursusbank wordt uw aanmelding doorgegeven aan de betreffende cursusaanbieder. De cursusaanbieder neemt uw aanmelding van ons over en zal u verder informeren over de cursus. De facturatie zal verzorgd worden door de betreffende cursusaanbieder. Het gebruik van Cursusbank en het aanmelden is kosteloos. Nu heeft u de kortste lijn naar de opleider. Cursusbank bewaart uw gegevens handig en overzichtelijk en is in het verdere proces niet betrokken.

 

Opleiders en cursisten maken direct afspraken met elkaar

Wij willen de match tussen opleiders en cursisten maken. Is dat gebeurd? Dan gaan wij er tussen uit. De opleider maakt direct afspraken met de cursist, alsof de cursist zich direct bij de opleider had aangemeld.

 

Hoe gaat de facturatie?

Opleider en cursist hebben direct met elkaar afspraken gemaakt. De opleider (interne link) factureert rechtstreeks aan de cursist.


Kan ik de opleiding annuleren of verplaatsen?

Opleider en cursist hebben direct met elkaar afspraken gemaakt. Onderdeel daarvan is hoe beide partijen omgaan met annulering, verhindering en verplaatsing. Cursusbank.nl is geen partij hierin, anders dan dat ze belang heeft bij continuïteit en zekerheid. Daarom hebben we in de huisregels (interne link) wel richtlijnen afgesproken die gelden voor opleider en cursist.

 

Hoe werkt een aanvraag voor een in-company training?

Als u een in-companycursus (interne link) aanvraag indient via Cursusbank bereikt u in één keer alle relevante cursusaanbieders die bij Cursusbank zijn aangesloten. Hierdoor bespaart u tijd en energie, aangezien Cursusbank een deel van uw werk uit handen neemt. De cursusaanbieders ontvangen uw aanvraag en zij kunnen dan zelf bepalen of ze een gepaste aanbieding doen. Iedere aanbieding zullen wij aan u mailen. De aanbieders krijgen niet uw persoonlijke gegevens te zien, waardoor zij ook niet rechtstreeks contact met u kunnen opnemen. Wanneer u de aanbieding heeft ontvangen kunt u vervolgens zelf kiezen van welke aanbieding u gebruik wilt maken. Als u een keuze heeft gemaakt kunt u met de betreffende cursusaanbieder onderling een en ander afstemmen.

 

Ik heb een suggestie voor Cursusbank, kan ik deze doorgeven?

Wij stellen niet alleen anderen in staat om te leren, maar willen zelf ook continu blijven leren. Feedback die ons in staat stelt om nog beter voor u te werken is dan ook altijd welkom. Neem daarom gerust contact (interne link) met ons op.
 

Heeft u een andere vraag dan hierboven genoemd?

Neemt u gerust contact met ons op, wij helpen u graag.